Ja està bé, Gobierno, ja n'hi ha prou!

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Els ajuntaments estem obligats per llei a prestar una sèrie de serveis públics molt concrets: l'enllumenat, el clavegueram, el cementiri... Però tan sols cal donar un cop d'ull a tots els serveis públics que hi ha en un poble com Begues per comprovar fins a quin punt un ajuntament contribueix a satisfer les necessitats de les persones.

Des de Policia Local fins a instal·lacions esportives. Des de centres cívics fins a llars d'infants. Auditoris i teatres, biblioteques i museus, casals d'avis i pavellons... Serveis de prestació NO obligatòria, però que si no féssim els ajuntaments cap altra administració tiraria endavant.

I tots aquests equipaments, així com tots els nostres carrers i places, s'han d'il·luminar. I això costa, més que mai, en l'actual situació de crisi energètica.

Igual que en les economies familiars, les factures de subministraments públics han experimentat sobrecostos desorbitats. A Begues, aquest 2022 haurem consumit un 5% menys d'electricitat que l'any passat i, en canvi, pagarem un 50% més de factura: 360.000 €. I el mateix en combustibles, amb una factura de 125.000 €.

Exigim al Gobierno más progresista de la historia que implementi JA mesures urgents sobre aquest greuge energètic, injectant diners a les administracions locals que reverteixin directament en benefici de la ciutadania i no en les grans companyies.

Mentre això no passi, serem nosaltres els qui farem mans i mànigues per pagar les factures, buscant solucions reals per als problemes que els altres no saben resoldre.

Molts s'omplen la boca de progressisme i pensar en les persones, però a l'hora de votar en el Ple de Begues una modificació de crèdit per pagar les factures de la llum, voten que no. Ja sabem quin futur ens esperaria amb ells governant: amb la llum tallada i a les fosques!

Molt Bones Festes!

Darrera actualització: 20.01.2023 | 14:48