Mitjans de legislatura: on som? I on volem arribar?

Divendres, 16 de juliol de 2021 a les 08:35

Begues En Comú - En Comú Guanyem (BEC)

CENTRE DE DIA Un projecte cabdal per a la vida de la gent, aturat durant anys. El problema ara és l’empresa de gestió: SUMAR SL

Esperem respostes per part de l´equip de govern, enfront de la sentència del TSJC. No és una gestió directa perquè l’ajuntament no té la majoria de l´accionariat per poder prendre cap decisió.

Això no va d’una oportunitat per fer negocis, sinó del benestar d’una vida digna quan més es necessita.

HABITATGE PÚBLIC En 11 anys que han fet? És necessari treballar noves actuacions per la nova realitat de Begues i que es puguin construir habitatges més petits i assequibles, estudiant i col·locant la vida al centre de cada decisió i acció. Hem d’adaptar el Pla General d’Ordenació Urbà i transformar el nostre urbanisme.

JOVENTUT Fa deu anys que no es té un espai en condicions. Cal escoltar el jovent! S’ha de construir un casal de joves amb la màxima prioritat i que sigui autogestionat. Necessitem un procés d’empoderament de la joventut continu, que vagi més enllà dels quatre anys d’una legislatura.

MODEL SOSTENIBLE O DE CONSUM? Som el municipi més enrederit, dintre de l´AMB, en potenciar l´energia fotovoltaica. El nostre poble té molt de sostre per unitat d’habitatge. Així veiem que la producció d´energia òptima per implantar és la fotovoltaica i necessitem incentivar-la. El gas natural no és el futur! Hem de tendir cap a la desgasificació urgentment.

Amb el suport al segon dipòsit, l´equip de govern, consolida el model privatiu i llastra el futur de Begues per molts anys, ens ancoren en una energia del passat.

És vital fomentar l´autoconsum i el model democràtic, no els oligopolis. La UE també es posiciona en aquesta línia.

No poden seguir prenent decisions contràries a les necessitats davant el Canvi Climàtic.

Seguim treballant.

Cuideu-vos molt i bon estiu!

Darrera actualització: 16.07.2021 | 17:02