Repensem Begues: t'hi sumes?

Divendres, 24 de març de 2023 a les 08:35

Begues En Comú - En Comú Guanyem (BEC)

S'acosten eleccions. Dotze anys del mateix govern a Begues. De primer plat, en repassem algunes actuacions. De segon, proposem alternatives. Per postres, un somriure per sumar-vos al canvi.

JxC i alguns dels seus fakes:

1. Trenta-tres habitatges de promoció pública a l'Escorxador, deia un gran cartell anunciant-los l'any 2019. No s'han fet. Ara, n'anuncien setze al pàrquing del Centre Cívic. El problema de l'habitatge no es resol amb anuncis.

2. Festes Majors, joventut i Centre Cívic: un copy-paste etern que ha acabat desmobilitzant el potencial cultural i juvenil del poble. Recuperem-lo!

3. Línies elèctriques: fins al 2015, CiU en defensava el soterrament. Van aturar-lo, invertint els diners estalviats en altres qüestions. Vuit anys després, ni tan sols està aprovat un projecte executiu.

4. Residència per a la gent gran: la llista d'espera de les places públiques les gestiona la Generalitat, no l'Ajuntament. Menys medalles!

5. Participació: escollir noms d'equipaments i selfies a manifestacions? Més democràcia és generar espais de participació ciutadana real i un tarannà menys autoritari amb qui representem idees diferents.

Des de Begues en Comú Podem volem actuar:

1. Invertint en habitatge de lloguer social des d'ara mateix.

2. Dinamitzant el Centre Cívic per a cobrir totes les inquietuds i donant suport al potencial cultural i juvenil del poble.

3. Recuperant el projecte viable de soterrament de les línies elèctriques per resoldre d'una vegada el problema.

4. Implementant la tarifació social en tots els serveis municipals i creant bonificacions per aconseguir impostos justos i progressius.

5. Treballant de manera transparent i propera, facilitant l'accés a l'administració local i a les seves representants, de manera àgil i eficient.

Un Begues ple d'esperança. T'hi sumes? :)

Darrera actualització: 21.03.2023 | 13:24