Economia i Ocupació

Notícies

  • 12 de d’agost de 2022 Es busquen joves titulats universitaris per a la nova edició de l'Innobus L'Innobus

    Es tracta d'una iniciativa d'Innobaix en la qual, del 26 de setembre al 4 de novembre, una cinquantena de joves visiten empreses de l'àmbit metropolità de Barcelona, algunes de les quals els plantejarà una sèrie de reptes que hauran de resoldre per equips. Les millors propostes guanyaran un viatge a una capital europea.

  • 5 de de juliol de 2022 La Nit de Comerç se celebra divendres amb la normalitat prepandèmica Begues Shopping Night 2019

    Des de la tarda i fins a la mitjanit del 8 de juliol, l'eix comercial del centre del municipi traurà les botigues al carrer i es podrà gaudir d'espectacles i música. A més, se sortejarà un creuer per a dues persones i diverses experiències per viure en família.

  • 22 de d’abril de 2022 Es presenta el projecte per digitalitzar les empreses del sector alimentari de proximitat Presentació del projecte 'De l'hort a la taula'

    'De l'hort a la taula: implementació tecnològica de valor km 0' és una iniciativa dels ajuntaments de Begues, Gavà i Castelldefels que s'ha presentat aquest matí en aquest darrer municipi. El projecte s'emmarca dins el programa 'Treball, Talent i Tecnologia' de la Diputació de Barcelona.

Activitats

Darrera actualització: 26.07.2019 | 21:38