Les persones majors de 65 anys de Begues es preparen per a la Festa de la Gent Gran

L'esdeveniment, que arriba a la trenta-tresena edició, tindrà lloc diumenge, 13 de maig, i començarà amb una missa a l'església de Sant Cristòfor seguida d'un dinar al Teatre El Goula

La trenta-tresena edició de la Festa de la Gent Gran ja és aquí. Diumenge, 13 de maig, les persones de Begues majors de 65 anys celebraran el seu principal esdeveniment, el qual és també un reconeixement a la importància d'aquest col·lectiu i un reconeixement a la seva feina i dedicació.

Els actes programats són molt similars al de les altres edicions. Començarà amb una missa a l’església de Sant Cristòfor, a partir de les dotze del migdia. L’ofici comptarà amb l’actuació de la Coral Montau.

A partir de les dues de la tarda s’organitzarà un dinar al Teatre El Goula, acte que finalitzarà amb una animació musical amb sortejos i diversos premis. També es realitzarà un homenatge als beguetans i les beguetanes més grans de 90 anys.

A la Festa de la Gent Gran també participen bona part dels representants polítics municipals, per la qual cosa l'esdeveniment es converteix en un excel·lent espai d'intercanvi d'opinions per a la posada en pràctica de polítiques socials que afavoreixin l'envelliment actiu.