Les entitats de Begues participen en un projecte per potenciar el treball en xarxa

Divendres, 5 de maig de 2017 a les 09:00

Les entitats i associacions locals estan rebent aquests dies una completa enquesta per conèixer la situació del teixit associatiu del municipi i poder realitzar així futures accions destinades a potenciar-lo.

Les entitats de Begues estan rebent aquests dies una enquesta per conèixer l’estat actual del teixit associatiu del municipi per poder desenvolupar futures accions que permetin donar-li suport. L’enquesta està dividida en cinc grans blocs temàtics que comprenen des de la gestió fins a la comunicació.

Durant aquest mes de maig, s’analitzaran les respostes, les quals es traslladaran a les mateixes entitats perquè sigui el teixit associatiu beguetà qui decideixi quines han de ser les actuacions a desenvolupar, les quals s’haurien de plasmar posteriorment en un pla de treball.

La iniciativa va arrencar el 23 de març, quan es va presentar a les entitats i associacions locals un projecte de participació ciutadana que té per objectiu potenciar el treball en xarxa per donar un millor servei a la població i per potenciar les eines i recursos amb què compten les associacions, entre altres beneficis.

Per a la regidora de Participació Ciutadana, Maria Llauradó, "aquesta iniciativa respon a la voluntat de fer partícips a les entitats de Begues del disseny de les polítiques municipals en matèria de foment de l'associacionisme, així com empoderar-les per promoure el treball col·laboratiu i augmentar les experiències en matèria de treball en xarxa".

 

Darrera actualització: 04.05.2017 | 12:40