És temps de responsabilitat política: cal pensar en la població beguetana

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 09:00

Marta Roig - regidora no adscrita

Ho vam dir, i ho hem fet: hem posat les persones al centre de totes les nostres decisions.

És una decisió meditada, presa per responsabilitat política, perquè estimem Begues i perquè davant de situacions difícils i adverses cal prendre decisions valentes. Treballarem amb determinació i generositat. Aquest és el nostre compromís.

Agrair les moltíssimes mostres de suport rebudes per part de la gent; no us decebrem. Vam dir que duríem a terme una política generosa amb les duríssimes circumstàncies que han colpejat la població, i aquest ha estat el motiu pel qual hem fet aquest pas endavant, sense complexos.

Estem contents de tenir l’Àrea de Drets Civils. Calia englobar totes les qüestions que afecten els drets civils de les persones, i volem posar en valor que així serà molt més fàcil treballar amb polítiques municipals des d’una perspectiva de gènere, que era un dels nostres objectius. Cal senyalar que actualment hi ha un govern municipal on les dones som majoria.

L’Àrea de Salut (juntament amb Consum), ara mateix, és la prioritat. Ens estem preparant perquè des de les competències municipals, en cas d’un nou rebrot, la coordinació amb Catsalut i tots els agent intervinents sigui efectiva, ràpida i contundent. Volem transmetre la confiança perquè tenim un CAP exemplar on tot el personal ha estat al peu del canó durant els moments crítics.

Des de l’Àrea de Plans de Millora, donarem suport de forma transversal a la resta d’àrees i regidories, per tal de poder executar i desenvolupar totes les tasques i forjar un fil conductor que permeti una actuació globalitzada que s’incardini de forma particular segons cada necessitat, però donant sentit, continuïtat, coherència i consolidació a l’actuació del l’equip de govern.

Per tot, moltes gràcies i seguim!

#OrgullDeBegues

Darrera actualització: 16.07.2020 | 14:24