75 anys de la Cuca Fera

Dimarts, 21 de juliol de 2009 a les 00:00
La Cuca Fera de Begues celebra aquest dissabte els 75 anys de la seva fundació amb nombrosos actes i activitats. El dissabte serà el dia gran de la Cuca Fera en una jornada dedicada a les bèsties de foc i al cucaires dels 75 anys. Al llarg de la tarda es realitzarà una trobada de bestiari i diversos actes relacionats amb la celebració del 75è aniversari com teatre, tallers, venda de samarretes i moltes altres propostes.

A partir de les 22.00 hores se celebrarà el pregó de Festa Major en el balcó de l’Ajuntament i la projecció d’un audiovisual, per tot seguit, iniciar un correfoc amb una petada d’excucaires.
 
Les besties que acompanyaran al correfoc són La Garsa de Sant Feliu, el Cuc de Molins de Rei, el Lleó Brumoc de Gavà, la Cuca de Castellbisbal i la Cuca Fera, acompanyats dels diables i timbalers de Begues i d’Olesa de Bonesvalls,
 
El punt i final dels 75 anys de la Cuca Fera de Begues serà un sopar amb totes les persones que han col.laborat en tots els temps al pati del col.legi Sant Cristòfol.
  Darrera actualització: 09.08.2016 | 09:37