1.190 alumnes comencen el curs escolar 2023-2024 a Begues

Dimecres, 6 de setembre de 2023 a les 11:00

El 20 de setembre tindrà lloc al Teatre El Goula l'acte inaugural del curs escolar, obert a professionals i famílies, i que comptarà amb una conferència a càrrec del doctor en Biologia David Bueno.

Avui dimecres, 6 de setembre, 1.190 alumnes han començat el curs 2023-2024 en els centres educatius de Begues: l'Escola Sant Cristòfor, el Col·legi Sant Lluís-Bosch i l'Institut. La Llar d'Infants El Guinyol ho farà demà. La xifra és inferior a la de l'any passat, un decreixement que segueix la tònica de la resta del país i que es manté des de fa anys a causa de la baixada demogràfica.

El curs manté les principals novetats que es van introduir l'any passat (avançament de l'inici el quart dia laborable de setembre o els quatre dies de lliure disposició dels centres), excepte la jornada intensiva, per la qual cosa es tornarà a fer classe a les tardes i es deixaran de fer les activitats gratuïtes de lleure després de dinar del curs passat.

Inauguració del curs, el 20 de setembre

Per altra banda, el 20 de setembre s'inaugurarà oficialment el curs escolar 2023-2024 a Begues amb un acte adreçat a tota la comunitat educativa. Tindrà lloca al Teatre El Goula a les 18 h i comptarà amb una conferència titulada Créixer en el món d'avui dia, a càrrec de David Bueno, doctor en Biologia i investigador de Genètica a la Universitat de Barcelona.

Guia d'activitats eductives

L'Ajuntament de Begues ofereix a la comunitat educativa una seixantena d'activitats per complementar els projectes educatius i curriculars de cada centre. Totes elles estan agrupades en la Guia d'activitats educatives, disponible al web municipal, i que recull tota l'oferta adreçada a l'alumnat, des de xerrades fins a tallers, visites i cursos.

Darrera actualització: 06.09.2023 | 09:11