5.521 beguetans i beguetanes podran votar diumenge a les eleccions municipals

Divendres, 26 de maig de 2023 a les 09:00

El Centre Cívic El Roure serà l'únic col·legi electoral al municipi, al qual s'hi podrà accedir entre les nou del matí i les vuit del vespre.

5.521 persones empadronades a Begues podran votar diumenge, 28 de maig, a les eleccions municipals. D’aquests comicis sorgiran els tretze regidors i regidores que conformaran la corporació municipal per als pròxims quatre anys.

A les eleccions de diumenge hi haurà nou meses que es trobaran en l'únic col·legi electoral de Begues, el Centre Cívic El Roure, que estarà obert entre les nou del matí i les vuit del vespre.

Cal recordar que, per a poder exercir el dret a vot, les persones s'han d'identificar amb el DNI, el carnet de conduir o el passaport, documents que poden estar caducats però han de ser originals. Per a qualsevol dubte, es pot adreçar al president de la mesa electoral o bé als representants de l'Administració que siguin a l'espai de la votació.

A les eleccions municipals del 2019 van poder participar 5.254 beguetans i beguetanes, dels quals el 70,88% va exercir el seu dret de vot, una xifra nou punts per sobre respecte els mateixos comicis del 2015.

Un cop coneguts els resultats electorals, el dissabte 17 de juny serà el dia en què es constituirà el nou ple municipal i les persones electes es convertiran en regidors i regidores. Serà aleshores que es procedirà a l'elecció o renovació d'alcalde o alcaldessa.

Darrera actualització: 25.05.2023 | 22:52