A l'octubre, Begues viu el parc del Garraf

Dimarts, 26 de setembre de 2023 a les 09:00

El programa 'Viu el parc', de la Xarxa de Parcs Naturals, porta a Begues una conferència sobre moda ecològica, una narració de contes i un recital de poesia, a més d'una exposició de fotos que es pot veure fins aquest divendres.

La Xarxa de Parcs Naturals portarà el mes vinent a Begues diverses activitats culturals, artístiques i divulgatives en el marc del programa Viu el parc, una sèrie de propostes per reivindicar els espais naturals i els municipis que en formen part.

Un d'aquests actes que es pot veure ara a Begues són les imatges presentades al 28è Concurs de Fotografia dels parcs del Garraf, Olèrdola i Foix. Les instantànies estan exposades al Centre Cívic El Roure fins aquest divendres, 29 de setembre.

Dijous de la setmana vinent, 5 d'octubre (19 h), dins el programa Viu el parc, el Centre Cívic El Roure serà l'escenari d'una conferència sobre moda sostenible, la qual anirà a càrrec d'Yve Ramírez, autora del bloc 'La ecocosmopolita' i divulgadora d'accions ecològiques.

El 29 d'octubre serà el torn dels contes. El narrador Moi Aznar serà al parc de la Costeta (12 h) per explicar un grapat d'històries sota el títol general de 'Explica'm un secret al parc'. Es tracta d'una sèrie de contes que parlen de personatges del bosc, amb cançons i música de guitarra.

Poesia al parc de la Costeta

El cicle Poesia als parcs, una altra iniciativa de la Xarxa de Parcs Naturals, també serà el mes vinent a Begues, concretament diumenge de la setmana vinent, 8 d'octubre. Serà al parc de la Costeta (12 h) i consistirà en un recital d'Anna Gual i l'acompanyament a la guitarra d'Àngela Balcells.

Darrera actualització: 26.09.2023 | 12:30