A partir de dimarts, es talla la circulació pel carrer Bosc per creuar l'avinguda Torres Vilaró

Dimecres, 26 d'abril de 2023 a les 09:00

Els treballs de reurbanització de l'avinguda requereixen l'obertura de rases a la intersecció entre l'avinguda Torres Vilaró i el carrer del Bosc, fet pel qual caldrà tallar a la circulació el tram entre els carrers Onze de Setembre i Ferran Muñoz. Només s'hi podrà circular per a accedir als habitatges o bé per a l'estacionament en els casos permesos.

A partir de dimarts vinent, 2 de maig, el carrer del Bosc quedarà tallat a la circulació en la intersecció amb l'avinguda Torres Vilaró, per tal que es puguin dur a terme els treballs previstos en el marc de les obres de remodelació de l'avinguda.

Els carrers perpendiculars a aquest primer tram de l'avinguda continuen sense sortida. Només s'hi pot circular per a accedir als habitatges o bé per a l'estacionament en els casos permesos. Els carrers afectats són els següents (vegeu el primer gràfic adjunt):

  • Carrer del Bosc, entre Ferran Muñoz i Torres Vilaró, i entre Torres Vilaró i Onze de Setembre.
  • Carrer de l'Agricultura, entre Onze de Setembre i Torres Vilaró.
  • Carrer de la Mare de Déu de Montserrat, entre Ferran Muñoz i Torres Vilaró.
  • El tram de l'avinguda Torres Vilaró fins al carrer de Jaume I continua sense sortida.

En el cas de necessitar accessos especials per raons de mudances, subministraments de gasoil, etc. el veïnat pot comunicar-ho a l'Ajuntament, a través del correu begues.obres@begues.cat. La línia d’autobús 902 manté el recorregut i parades provisionals ja habilitats (vegeu el segon gràfic adjunt).

Darrera actualització: 25.04.2023 | 18:51

Imatges