Accions de compra ràpida amb els guanyadors dels rasca

Divendres, 10 de gener de 2020 a les 12:00

Aquest cap de setmana s'enregistren les compres de les persones guanyadores dels vals de 600 i 300 euros, i també se sortejarà el creuer per la Mediterrània entre les targetes no premiades a la campanya comercial 'Per Nadal, a Begues, rasca!'.

Aquest cap de setmana comencen les accions de compra ràpida amb les persones guanyadores dels vals de 600 i 300 euros de la campanya comercial nadalenca 'Per Nadal, a Begues, rasca!' que es va estendre del 14 de desembre al 5 de gener.

Els comerços de Begues adherits en aquesta campanya han repartit al voltant de 25.000 targetes rasca que contenien 4.474 premis directes. A més, entre les targetes no premiades se sortejarà també aquest cap de setmana un creuer per a dues persones per la Mediterrània.

La persona guanyadora de la targeta de 600 euros i les quatre de 300 euros, així com l'afortunada amb el creuer, es donaran a conèixer a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Begues.

La resta de premis han consistit en capses d'experiències, àpats en establiments de restauració i objectes de regal, entre altres. Aquests premis es poden recollir no més tard del 29 de febrer, a no ser que la targeta premiada indiqués una data específica més enllà d'aquesta data.

Darrera actualització: 09.01.2020 | 14:05