ACTIVITAT AJORNADA AL 30 DE MAIG - Trobada de matemàtiques i ciències al passeig de l'Església

Dimecres, 10 de maig de 2023 a les 09:00

L'alumnat de sisè de l'Escola Sant Cristòfor i el de primer d'ESO de l'Institut de Begues participaran en la tretzena edició de la jornada STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics) que organitzen ambdós centres educatius amb la col·laboració de la gent gran de l'Espai Nou.

L’Escola Sant Cristòfor i l’Institut de Begues celebraran dimarts, 30 de maig, la tretzena edició de la jornada STEAM, l’antiga Fira de les Matemàtiques i la Ciència. Serà al passeig de l’Església entre les deu del matí i la una del migdia.

L’alumnat de sisè de l’escola i el de primer d’ESO de l’institut podran participar en la resolució d’una sèrie de jocs i trencaclosques, així com en l’execució d’experiments, d’un esdeveniment que té per objectiu la millora de la percepció de l’alumnat cap a les ciències.

A la jornada STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics) també hi col·laboren persones voluntàries de l’Espai Nou, les quals faran de monitors a l’alumnat en algunes de les propostes que s’hi plantejaran.

En les diverses parades que es trobaran al passeig de l’Església, l’alumnat descobrirà jocs geomètrics, numèrics i tecnològics, alguns d’ells relacionats amb la física i la química, i tots dissenyats pels equips docents de l’escola i l’institut.

Darrera actualització: 11.05.2023 | 09:27