ACTIVITAT ANUL·LADA - Obertes les inscripcions al 3r Dictat Català de Begues

Dilluns, 28 de novembre de 2022 a les 09:00

El certamen, organitzat per l'Ajuntament de Begues, tindrà lloc divendres al Teatre El Goula (19 h). Hi haurà 800 euros de premi a repartir entre les cinc persones que obtinguin més puntuació.

L'Ajuntament de Begues convoca la tercera edició del Dictat Català de Begues. El certamen tindrà lloc divendres, 2 de desembre, al Teatre El Goula a partir de les 19 h. Els cinc primers classificats tindran premis en metàl·lic.

Les persones que hi vulguin prendre part han de ser majors de setze anys i omplir una instància genèrica on faran constar que no tenen cap vinculació professional amb Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

En la sol·licitud de participació també s'haurà de declarar que no es disposa del nivell superior de llengua catalana (C2 o equivalents) ni tampoc haver cursat estudis de Grau en Filologia Catalana.

El Dictat consistirà en la reproducció d'un text llegit d'unes 180 paraules, més 10 mots per si cal un desempat. L'esdeveniment té per objectiu el foment del coneixement, l'ús i la divulgació de la llengua catalana.

800 euros de premi a repartir

Els premis per a les cinc persones que obtinguin més puntuació seran els següents: 300 euros la primera, 200 la segona, 150 la tercera, 100 la quarta i 50 la cinquena.

Els premis es lliuraran en un acte que tindrà lloc el 16 de desembre a l'aula polivalent del Centre Cívic El Roure (19 h).

Consulteu les bases del tercer Dictat Català de Begues per a més informació.

Darrera actualització: 02.12.2022 | 13:05