Aigües de Barcelona instal·larà dilluns una oficina mòbil al passeig de l'Església

Divendres, 1 de d’abril de 2022 a les 09:00

Es tracta d'una prova pilot que l'empresa posa en marxa en aquells municipis on no disposa de seu fixa. A l'oficina mòbil s'atendran tota mena de consultes, dubtes sobre les factures i, fins i tot, fer pagaments a través del web de l'empresa, i sense haver de demanar cita.

Aigües de Barcelona instal·larà dilluns, durant el mercat ambulant, una oficina mòbil. Entre les nou del matí i la una de la tarda, al passeig de l'Església es trobarà aquest punt d'atenció a la clientela de Begues per atendre qualsevol mena de dubte o reclamacions. I sense haver de demanar hora.

L'oficina mòbil servirà per ampliar l'atenció a la clientela en els municipis on l'empresa no té una seu fixa. S'hi atendran aquelles persones que requereixen un tracte més proper a causa de l'edat avançada, per situacions de vulnerabilitat o per mobilitat reduïda, entre altres.

En aquesta oficina mòbil, que també es trobarà el dilluns 4 de maig, es podran realitzar consultes sobre bonificacions, ajudes o qüestions referides a les factures o al servei, o bé realitzar gestions simples i, fins i tot, fer pagaments a través del web de l'empresa.

La instal·lació d'aquest punt d'informació és una prova pilot que Aigües de Barcelona durà a terme al llarg del segon semestre d'aquest any. Després, la companyia en faran una avaluació i farà els ajustos que calguin per posar en marxa un nou model d'oficina mòbil de l'empresa.

Darrera actualització: 31.03.2022 | 10:09

Imatges

Oficina mòbil d'Aigües de Barcelona a Begues