Alumnat de l'Escola Sant Cristòfor fa un 'Conte per la diversitat'

Dilluns, 6 de març de 2023 a les 09:00

Es tracta d'un conte il·lustrat i editat per l'Ajuntament de Begues on l'alumnat de 5è i 6è han elaborat unes frases sobre conceptes relacionats amb la igualtat social i de gènere.

'Som infants. Ens escolteu?' és el títol del conte il·lustrat que l'Ajuntament de Begues ha editat i treballat amb l'alumnat de 5è i 6è de l'Escola Sant Cristòfor sobre conceptes basats en els drets humans i la igualtat social i de gènere.

En dues sessions fetes al gener, l'alumnat va treballar aspectes com la igualtat, l'LGTBI-fòbia, el masclisme o el feminisme, entre altres, i d'aquí van sorgir unes frases que s'han plasmat en una obra anomenada 'Conte per la diversitat'.

L'Editorial Meraki ha editat 250 exemplars d'aquest 'Conte per la diversitat', el qual es repartirà dimecres, 8 de març, Dia Internacional de les Dones, entre l'alumnat de l'Escola Sant Cristòfor que ha elaborat les frases i també es donarà un exemplar per cada curs tant al Sant Cristòfor com al Col·legi Sant Lluís perquè serveixi com a material didàctic.

'Som infants. Ens escolteu?' és una idea original de Natalia Salvo, experta aragonesa en polítiques d'igualtat i violència de gènere i exdirectora-gerent de l'Institut Aragonès de la Dona. El conte és il·lustrat per la també aragonesa María Ángeles Aznar Medina.

Presentació de la diagnosi del Pla d'Igualtat

Per altra banda, el mateix dimecres tindrà lloc la presentació de la diagnosi del Pla d'Igualtat comunitari, el document que recull les dades sobre la situació al municipi i les accions dutes a terme en clau de gènere. A partir d'aquí s'elaborarà el Pla d'Igualtat de Begues del període 2023-2027. L'acte tindrà lloc a l'Escorxador a partir de les 17 h.

Darrera actualització: 03.03.2023 | 17:02