Ampliat el període d'exposició pública de l'avantprojecte de modificació de la línia d'alta tensió

Divendres, 31 de gener de 2020 a les 13:00

La Generalitat ha acceptat la petició de l'Ajuntament de Begues per ampliar el termini d'exposició pública de l'avantprojecte, que s'allarga fins al 28 de febrer. El consistori ho va sol·licitar ja a principis de gener per poder donar més temps a la ciutadania per estudiar tota la documentació. 

A finals de desembre es va obrir a exposició pública la sol·licitud de l'autorització administrativa prèvia i la declaració d'impacte ambiental corresponent a l'avantprojecte per a la modificació de la línia elèctrica d'alta tensió de l'avinguda Mediterrània. Es tracta d'un document el·laborat per Red Eléctrica de España que correspon a la Generalitat treure a informació pública.

Donades les dates en què es va obrir el període, a les portes de les festes de Nadal, i el fet que la documentació tècnica no va ser lliurada a l'Ajuntament fins el dia 10 de gener, el govern municipal va sol·licitar a la Generalitat de Catalunya que ampliés aquest termini, que en principi finalitzava avui 31 de gener. La Generalitat ha estimat la petició del consistori, i el període ha quedat ampliat durant tot el mes de febrer.

Recordem que la documentació que es treu a informació pública és la sol·licitud de l’autorització administrativa prèvia i la declaració d’impacte ambiental corresponent a l’avantprojecte per a la modificació de la línia de transport d’energia elèctrica a 220 kV simple circuit Penedès-Viladecans, en els termes municipals d’Olesa de Bonesvalls i Begues. El document es pot consultar des del tauler d'anuncis de la Generalitat. A través d'aquest enllaç es pot descarregar tota la documentació, que inclou nombrosos estudis, informes i plànols.

Darrera actualització: 31.01.2020 | 12:45