Aprofita el confinament per buscar fotos del teu pas per l'escola pública de Begues

Dijous, 26 de març de 2020 a les 09:00

Aquest 2020 es commemoren diverses fites de l'ensenyament públic a Begues. Per aquest motiu, es prega a la ciutadania que busqui imatges del seu pas pels centres públics d'ensenyament del municipi i les enviï per correu electrònic a l'Ajuntament, escanejades en alta resolució.

L'ensenyament públic a Begues està d'aniversari. Aquest 2020 es commemoren els 300 anys d'escola pública al municipi, els 160 de la primera escola per a nenes, els 60 de la inauguració de les escoles a l'emplaçament actual i els 40 de l'Escola Sant Cristòfor.

Per aquest motiu, des de l'Escola Sant Cristòfor i des de l'Ajuntament necessitem la col·laboració de la ciutadania. Així, fem una crida perquè, aprofitant els dies de confinament, tothom qui hagi anat a l'escola pública de Begues busqui fotos del seu pas pel centre.

Aquestes fotos s'haurien d'escanejar en alta resolució i enviar-les al correu electrònic begues@begues.cat. En cas que això sigui impossible, us animem a fer la selecció de fotografies i guardar-les fins que l'Ajuntament reobri les seves portes un cop finalitzat el confinament. Allà les escanejarem i te les tornarem al moment.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 13:21

Imatges

Crida a aportar fotos de l'ensenyament públic de Begues