Aquest cap de setmana torna la Festa del Most

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 09:00

La mostra gastronòmica i el tast de vins se celebrarà dissabte a la plaça de l'Ateneu. Diumenge, l'esdeveniment es traslladarà a l'ermita de Santa Eulàlia, on hi haurà sardanes i es vendran les tradicionals coques.

Torna la Festa del Most a Begues. Després que l’any passat l’esdeveniment s’hagués de suspendre per la covid-19, aquest cap de setmana la mostra gastronòmica es tornarà a celebrar al nostre municipi.

Dissabte, l’escenari serà la plaça de l’Ateneu on, a partir de les 18 h, hi haurà la popular trepitjada de raïm. Una hora més tard començarà la mostra gastronòmica i tast de vins, amenitzada amb música en directe a càrrec d’Apocadixie Cotton Pickers.

Enguany hi participaran una desena d’establiments que oferiran tapes i tasts de vins. Les tapes i els tasts de vi amb copa inclosa costaran dos euros cadascun, mentre el tast de vi sol tindrà un preu d’un euro.

En compliment de les mesures anticovid, la mostra gastronòmica es trasllada de l'habitual plaça de Camilo Riu a la de l’Ateneu (on hi haurà control d’accés) perquè hi hagi més distància entre les carpes dels establiments i per evitar aglomeracions de persones, les quals hauran de portar la mascareta posada mentre no consumeixin.

Diumenge, la Festa del Most es traslladarà a l’ermita de Santa Eulàlia. A partir de les 11 h i abans de la missa, a l’esplanada del temple hi haurà sardanes a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa. Després de l’ofici religiós es vendran les tradicionals coques beneïdes.

Darrera actualització: 11.10.2021 | 14:00