Arrenca la Festa Major de Begues

Divendres, 21 de juliol de 2023 a les 10:00

Avui comença el gruix dels actes de la Festa Major de Begues, la qual s'allargarà fins dimarts, amb un programa d'activitats noves i d'altres que s'han modificat per adaptar-les a la situacií de sequera i a la nova realitat climàtica.

Avui arrenca la Festa Major de Begues, el programa de la qual està carregat de propostes elaborades per les entitats locals i l’Ajuntament, amb activitats noves i d’altres modificades per adaptar-les a la situació de sequera i a la nova realitat climàtica.

Després que ahir s’inaugurés la desena edició de les Penyes a l’exterior del Fixu (les quals s’allargaran fins demà), avui serà el torn d’actes tradicionals com la cercavila popular de la Colla Gegantera i el Gegant Martí, o el pregó, a càrrec del pintor Lluís Rizzo, entre altres.

La resta del programa inclou activitats tradicionals (com els balls de nit, els concerts de versions, partits de futbol, el correfoc o la trobada castellera, entre altres) amb altres noves (com un espai per a nadons, un joc d’estratègia amb làser o un escape room de carrer, entre altres).

Pel que fa a les adaptacions a la situació climàtica, cal recordar que algunes activitats deixaran de fer-se a les hores centrals del migdia per traslladar-se a horaris més agradables (com la cercavila o l’arrossada popular, la qual enguany serà fideuada).

A més, i a causa de l’elevat risc d’incendi forestal provocat per la sequera extrema, enguany tampoc no hi haurà els tradicionals focs d’artifici com a cloenda de la Festa Major.

Consulta el programa de la Festa Major per a més informació.

Darrera actualització: 21.07.2023 | 09:52