Arrenca la quarta edició de la campanya 'Veure abans de beure' contra el consum abusiu d'alcohol

Dijous, 22 de juny de 2017 a les 09:00

La campanya consta de quatre càpsules de vídeo elaborades íntegrament pels Agents de Salut de Begues i que s'aniran difonent per les xarxes socials des de Sant Joan fins a la Festa Major d'estiu.

Aquesta setmana arrenca la quarta campanya Veure abans de beure, emmarcada en el Pla de Prevenció d'Addiccions de l'Ajuntament de Begues. La campanya té per objectiu informar la població jove dels riscos del consum abusiu de l'alcohol i es divulgarà a través de les xarxes socials fins a la Festa Major d'estiu, a finals de juliol.

Durant dos mesos, els i les participants en l'actual promoció d'Agents de Salut de Begues han estat treballant per crear unes càpsules de vídeo mitjançant la tècnica d'il·lustració animada en la qual poguessin participar aquests joves en les diferents fases de producció amb l'ajut de professionals de l'audiovisual i la il·lustració, com l'il·lustrador professional Litos.

En quatre sessions, els joves van definir els missatges que consideraven interessants explicar, van definir les històries i els personatges, l'estil de les il·lustracions, les localitzacions de cada història i, fins i tot, van posar la veu als diferents personatges a l'estudi de Ràdio Begues.

D'aquesta manera s'ha aconseguit una campanya de conscienciació i divulgació pensada i executada pels mateixos joves de Begues, implicant els Agents de Salut en tot el procés i obtenint un producte coparticipat.

Les càpsules de vídeo es divulgaran per les xarxes socials un cop la setmana, des de Sant Joan fins a la Festa Major d'estiu. Cada càpsula anirà acompanyada d'informació complementària a través del web de la campanya.

Darrera actualització: 22.06.2017 | 09:36