Avui ja es poden adquirir els abonaments gratuïts de Renfe

Dimecres, 24 de d’agost de 2022 a les 09:00

De setembre a desembre, amb aquests abonaments es podrà viatjar de franc en els serveis de Rodalies i Regionals. A més, els bitllets de la xarxa de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) gaudiran durant el mateix període d'un descompte de fins al 50%.

A partir d'avui, 24 d'agost, es poden sol·licitar els abonaments gratuïts per a viatgers freqüents als serveis de Rodalies i Regionals de Renfe, abonaments que es podran fer servir per a viatges il·limitats entre l'1 de setembre i el 31 de desembre.

En el cas de Rodalies, s'haurà d'aportar una fiança de 10 euros, mentre que en el de Regionals serà de 20 euros, independentment de les estacions d'origen i destí. En ambdós casos es podrà aplicar el descompte per Família Nombrosa o Monoparental.

La fiança es retornarà un cop finalitzat el període de validesa de l'abonament sempre que s'hagin fet 16 viatges o més en aquests quatre mesos. En cas que l'abonament s'hagi adquirit per targeta de crèdit, la devolució serà automàtica. Si no, caldrà anar a les taquilles.

L'obtenció de l'abonament es pot fer a través de tres canals:

  • Màquines de venda de les estacions
  • Taquilles de les estacions
  • App Renfe Cercanías (disponible tant per a Android com per a Apple)

Per a més informació sobre els abonaments gratuïts de Renfe, podeu trucar al telèfon 919 191 567.

Descomptes en els títols integrats

Els abonaments gratuïts de Renfe no inclouen els títols integrats a la xarxa de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Per tant, les persones que facin transbordament a metro o bus de Barcelona, hauran d'adquirir els bitllets corresponents.

Tot i això, els bitllets de l'ATM gaudiran en aquest mateix període de setembre a desembre d'una reducció en el preu de fins al 50%. Així, la T-Usual i la T-Casual, els títols d'ATM més emprats, costaran a partir de setembre 20 i 7,95 euros, respectivament (a la primera zona tarifària, on hi ha Begues).

L'Àrea Metropolitana deBarcelona (AMB) també va aprovar la reducció del 50% del preu de la Targeta Rosa reduïda que, durant aquest període, passarà a costar 2 euros.

Darrera actualització: 24.08.2022 | 09:03