Begues acollirà una de les caminades del cicle Marxa nòrdica per a tothom

Dimarts, 9 d'abril de 2024 a les 13:00

La caminada tindrà lloc el 21 d'abril i està oberta a totes les persones majors de vuit anys. Les inscripcions, limitades a 150 places, ja s'han completat.

Begues acollirà el diumenge 21 d'abril, una caminada de Marxa nòrdica per a tothom, un cicle d'activitats organitzat pel Servei d'Esports de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de diversos ajuntaments de la demarcació i que té per objectiu el foment d'una l'activitat física moderada.

La Marxa nòrdica per a tothom que es farà a Begues començarà a les deu del matí a la Zona Esportiva Municipal amb uns tallers de preparació per gaudir de la caminada amb seguretat. La sortida serà una hora més tard i consistirà en dos circuits: un de 8 quilòmetres i un altre de 4,5 quilòmetres.

La participació en aquest esdeveniment està limitat a 150 places i les inscripcions ja s'han completat.

Aportacions solidàries

La caminada de Marxa nòrdica per a tothom és també un acte solidari, perquè la inscripció en línia s'ha de completar el dia de la caminada amb l'aportació d'aliments o de productes de primera necessitat. A més, és una forma de promocionar no només l'activitat física, sinó també el turisme de proximitat.

Aquesta activitat de la Diputació de Barcelona ja s'ha fet aquest any a diversos municipis com Santa Maria de Palautordera, Collbató i Vilobí del Penedès. Després de Begues, la Marxa nòrdica per a tothom es farà a Prats de Lluçanès, Manresa, Cardedeu, Sant Salvador de Guardiola i Torelló.

Darrera actualització: 09.04.2024 | 15:01