Begues celebra Sant Jordi amb una lectura pública per la pau

Dimarts, 19 de d’abril de 2022 a les 09:00

La jornada del 23 d'abril se celebrarà amb les tradicionals parades de llibres i roses, entrevistes a autors i autores locals a Ràdio Begues, lectures per la pau obertes a tothom, música i una ballada de sardanes.

Begues celebrarà la diada de Sant Jordi passant pàgina a la pandèmia de covid i amb la flaire esclatant de la primavera. Com cada any, la jornada del 23 d'abril es viurà amb intensitat al centre del poble, on durant tot el dia es trobaran la majoria de parades de llibres i roses.

La celebració de Sant Jordi, però, començarà el dia abans a la Biblioteca La Ginesta, on de la tarda al vespre es desenvoluparà una nova edició de la Revetlla de Sant Jordi. Un esdeveniment cultural que comptarà amb la participació de la Coral Montau, l'Escola de Música Estudi d'Arts i l'Espai Nou.

Ràdio Begues amenitzarà la jornada de Sant Jordi des d'un estand situat al passeig de l'Església i des d'on s'entrevistaran autors i autores de Begues que enguany presenten alguna novetat editorial recent. També hi haurà música i connexions en directe amb paradistes de roses i llibres.

Lletres per la pau

La solidaritat també tindrà el seu lloc a Begues en aquesta diada de Sant Jordi. A partir de les dotze del migdia hi haurà una lectura de textos i poemes relacionats amb la concòrdia, lectures amenitzades amb la música del grup Maïma.

Qui tingui interès a participar en la lectura, ha d'enviar un correu a begues.cultura@begues.cat indicant el text que es vol llegir. En cas de no tenir-ne cap, des de Cultura se li farà arribar un.

Els actes de Sant Jordi a Begues finalitzaran amb una ballada de sardanes al passeig de l'Església, a partir de les cinc de la tarda, organitzada pel Grup Sardanista de Begues i a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà.

Darrera actualització: 14.04.2022 | 17:24

Imatges

Sant Jordi a Begues 2022