Begues dona el tret de sortida al Nadal amb l'encesa de les llums

Divendres, 2 de desembre de 2022 a les 09:00

Aquest vespre (18 h) tindrà lloc l'acte d'encesa de les llums de Nadal al passeig de l'Església, activitat precedida d'animació infantil i un taller d'elaboració de desitjos (17.30 h).

Avui, Begues encén el Nadal. A les 18 h, al passeig de l'Església, tindrà lloc l'acte d'encesa de les llums nadalenques amb l'actuació conjunta de tots els infants que s'hi apleguin, els quals premeran el botó vermell que omplirà de llum i colors els carrers del municipi.

Com és habitual en els darrers anys, els carrers de Begues estaran il·luminats per una setantena de punts de llum formats amb tecnologia LED. És una manera de fer compatible l'ambient nadalenc al municipi amb un consum responsable i reduït d'energia, amb un menor impacte ambiental.

L'acte estarà precedit d'una animació infantil, des de les 17.30 h, on els infants podran prendre part en un taller d'elaboració de desitjos, els quals es podran penjar en l'arbre de Nadal situat al passeig de l'Església.

Activitats per a tots els gustos

L'encesa dels llums de Nadal donarà el tret de sortida a les activitats tradicionals d'aquestes dates, com la Fira de Nadal o el concert de Nadal de la Coral Montau (ambdós el 17 de desembre), la cantada de nadales pel carrer (també de la Coral Montau) o l'activitat per fer cagar el tió (ambdues el 18 de desembre).

Entre les novetats d'enguany cal destacar el pessebre que l'Associació de Recerca Etnològica de Begues (AREB) muntarà a la capella de la Fundació Privada Col·legi Bosch i que es podrà veure del 17 de desembre al 22 de gener.

També cal tenir en compte les nombroses activitats que organitzen les entitats de Begues, com la Quina Encantada de la colla castells dels Encantats (18 de desembre), el teatre nadalenc d'SpaiDart (18 de desembre), els tallers a la Biblioteca La Ginesta o les activitats dels Joves pel Nadal, entre altres.

Per a més informació sobre les activitats de Nadal a Begues, consulteu-ne el programa.

Darrera actualització: 02.12.2022 | 09:56