Begues està a favor de l’Hospital de Viladecans

Dimecres, 30 d'octubre de 2013 a les 00:00
A continuació llegireu el comunicat de premsa que ha enviat l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve sobre la continuïtat de l'Hospital de Viladecans. Representants de Gent de Begues i d'Esquerra van assistir el passat dia 30 a la manifestació convocada avui a Viladecans en suport de la plataforma "Defensem l'Hospital de Viladecans".

L\'Ajuntament de Begues s’ha manifestat reiteradament a favor de la defensa de la continuïtat de l\'Hospital de Viladecans com a centre sanitari i Hospital de referència dels municipis de Gavà, Viladecans, Castelldefels, S.Climent de Llobregat i Begues amb l\'actual cartera de serveis i nivell de complexitat.

L’Ajuntament de Begues ha expressat en diversos mitjans de comunicació locals i comarcals, a través de diverses mocions i també conjuntament amb altres municipis i partits polítics de la comarca el seu posicionament favorable envers a l’Hospital de Viladecans.

Hem assistit a diverses reunions amb la Conselleria de Salut, l\'equip del CatSalut i l\'Institut Català de Salut (ICS) on sempre s’ha afirmat que la voluntat prioritària n’és la de garantir tots els serveis sanitaris a la ciutadania que ofereix aquest Hospital i que inclús es podran incrementar algunes especialitats. Al mateix temps sempre s’ha afirmat que es reforçarà l\'atenció primària en el territori i es prioritzarà l\'atenció a les persones.

La Conselleria ha anunciat diverses vegades que es farà un estudi de reordenació de les infraestructures existents i que es comunicarà el nou mapa de serveis de la comarca optimitzant les inversions planificades en etapes anteriors.

Tanmateix, membres de l\'equip de govern han estat presents a la manifestació del dia 30 d\'octubre davant de l\'Hospital de Viladecans.

Darrera actualització: 09.08.2016 | 12:53