Begues homenatja la ciutadania de més de 90 anys

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 09:00

La persona interessada, la família o les amistats poden sol·licitar el lliurament de la peça escultòrica del 'Pi dels 90 anys' a través d'un formulari que trobaran al web de l'Espai Nou.

L'Ajuntament de Begues ha posat en marxa un reconeixement a les persones majors de noranta anys del municipi. La distinció, però, ha de ser sol·licitada per la família, els amics o la mateixa persona interessada a través d'un formulari que trobaran al web de l'Espai Nou.

L'homenatge a les persones de Begues que s'acosten al centenari consisteix en el lliurament del 'Pi dels 90 anys', una peça escultòrica que representa un element tan distintiu del municipi (reflectit, fins i tot, en l'escut) i que, alhora, simbolitza la vida, la fortalesa i l'arrelament.

Tres modalitats de lliurament

En el formulari de sol·licitud s'ha d'indicar una de les tres formes del lliurament del reconeixement: recollir la peça escultòrica a les dependències de l'Ajuntament; rebre-la a casa de la persona homenatjada; o rebre-la en una recepció per part l'Ajuntament que pot ser compartida amb altres persones.

Els dos únics requisits per rebre la distinció són tenir més de noranta anys i estar empadronat a Begues. Per qualsevol dubte podeu escriure un correu electrònic a espaigentgran@begues.cat, o bé podeu trucar al telèfon 936 392 082, extensions 252 o 257.

Darrera actualització: 21.11.2022 | 21:21