Begues i Sant'Oreste estrenyen els llaços de l'agermanament

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 09:00

L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i el seu homòleg italià, Gregory Paolucci, han mantingut recentment una trobada telemàtica amb la intenció de refermar els vincles entre els dos pobles, agermanats des del 2001.

Coincidint amb l'aniversari dels vint-i-un anys de l'agermanament entre Begues i el municipi italià de Sant'Oreste (població d'uns 4.000 habitants situat a 35 quilòmetres al nord de Roma), els dos municipis s'han compromès a engegar projectes de cooperació cultural i social, entre altres.

L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i el seu homòleg italià, Gregory Paolucci, han mantingut recentment una entrevista per videoconferència en la qual, entre altres aspectes, van repassar l'actualitat d'ambdós municipis i es van comprometre a mantenir vius els llaços d'agermanament que uneixen els dos pobles des de l'any 2001.

De fet, BeguesSant'Oreste tenen en comú estar envoltats per sengles reserves naturals (el Parc del Garraf i el Monte Soratte, respectivament) i estar molt a prop d'una gran ciutat (Barcelona i Roma). A més, Paolucci ha estat dos cops a Begues i en guarda un bon record.

Darrera actualització: 10.11.2022 | 17:09