Begues se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran

Dimarts, 28 de setembre de 2021 a les 09:00

Divendres, 1 d'octubre, es realitzarà una caminada de marxa nòrdica pels volts del municipi. La caminada sortirà a les 10.10 h des del Centre Cívic El Roure i acabarà a la plaça de l'Ajuntament on, cap a les 12.30 h, es llegirà el manifest de la jornada.

Begues se sumarà divendres, 1 d'octubre, als actes de commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran amb una caminada de marxa nòrdica pels entorns del municipi i que començarà al Centre Cívic El Roure i finalitzarà a la plaça de l'Ajuntament.

Les inscripcions a la caminada (que és organitzada per l'Espai Nou) ja estan obertes fins demà dimecres, 29 de setembre. Cal enviar un correu electrònic a espaigentgran@begues.cat amb les dades de la persona interessada a participar-hi i indicant també si calen bastons de marxa nòrdica.

La sortida de la caminada serà a les 10.10 h i el recorregut finalitzarà cap a les 12.30 h a la plaça de l'Ajuntament, on es llegirà el manifest de la jornada redactat pel Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Llobregat i en el qual es denuncia la situació de vulnerabilitat del col·lectiu durant la pandèmia.

El manifest també posa en relleu la discriminació que suposa per a la gent gran l'acceleració de la digitalització (també a causa de la pandèmia) en l'accés a serveis com els bancaris, i demana parar atenció a temes com la pobresa energètica o la sostenibilitat del sistema públic de pensions.

Darrera actualització: 27.09.2021 | 12:38