Begues se suma a un projecte de la Xarxa Solidària Ciutadana de Cornellà

Dilluns, 17 de de gener de 2022 a les 09:00

L'Ajuntament compra 1.500 euros en bosses i llibretes elaborades pel col·lectiu de Cornellà que vol crear un centre de suport a famílies i persones usuàries de l'Escola d'Educació Especial Virolai.

L'Ajuntament de Begues se suma al projecte solidari que ha posat en marxa la Xarxa Solidària Ciutadana – Tots Som de Cor, un col·lectiu de Cornellà de Llobregat, per crear un centre de suport a famílies i persones usuàries de l'Escola d'Educació Especial Virolai.

La Xarxa Solidària està formada pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cornellà, entre altres entitats, les quals han fet extensiu el projecte solidari a tots els cossos de seguretat de la comarca, entre els quals hi ha la Policia Local de Begues.

El centre acull menors provinents de tot el Baix Llobregat amb diversitat funcional i amb una tipologia variable d'afectacions que van des de la síndrome de l'espectre autista fins a l'Asperger, la síndrome de Down o paraplegies diverses, entre altres.

L'objectiu del col·lectiu de Cornellà és la de buscar finançament per habilitar un espai on l'Escola pugui oferir descans a les famílies de les persones usuàries en horari extraescolar i els caps de setmana, a més de facilitar-ne la integració mitjançant diverses activitats.

Per aconseguir aquest finançament, l'entitat ha posat a la venda bosses de tela elaborades per les mares de les persones usuàries de l'Escola, i llibretes folrades amb tela fabricades pel taller de salut mental de l'Hospital Sant Joan de Déu. La recaptació es dividirà entre les dues entitats.

L'Ajuntament de Begues ja ha comprat material per valor de 1500 euros, i el posarà a la venda en els diversos esdeveniments que s'organitzin al municipi al llarg de l'any per a recaptar fons per a aquest projecte.

Darrera actualització: 17.01.2022 | 08:59

Imatges

Projecte solidari