Begues torna a mobilitzar-se per la Marató de TV3

Dijous, 12 de desembre de 2019 a les 09:00

Les activitats solidàries tindran lloc diumenge, 15 de desembre, al Centre Cívic El Roure entre les 11 i les 14 h.

Diumenge, 15 de desembre, se celebrarà La Marató de TV3, la qual està dedicada aquest any a les malalties minoritàries. I, com no podia ser d'una altra manera, Begues hi participarà amb tot un seguit d'activitats solidàries que tindran com a punt central el Centre Cívic El Roure.

En aquest escenari es muntaran el mateix diumenge, d'11 a 14 h, parades solidàries a càrrec de diverses entitats del municipi, com l'Associació de Fibromiàlgia, els Geganters, Capgrossos i Grallers, els Encantats de Begues i els Timbalers. A més, l'associació +K Ritme recollirà joguines noves.

Aquest matí solidari serà amenitzat per un parell d'actuacions musicals que començaran a les 12 h amb la Begues Gospel Choir de l'Escola de Música Estudi d'Arts. I, a les 12.30 h, hi haurà ball de swing amb la Big Band Begues.

Més activitats solidàries

A banda d'aquestes activitats centrals, diverses entitats també organitzaran actes on es podran recollir aportacions que es destinaran íntegrament a La Marató de TV3. Així, per exemple, es podrà fer dissabte, 14 de desembre, al Concert de Nadal de la Coral Montau, a partir de les 18 h a l'església de Sant Cristòfor, i durant tot el dia a la Fira de Nadal del comerç local.

On també es podran fer aportacions a l'obra de teatre que el grup beguetà SpaiDart representarà el 22 de desembre al Teatre El Goula. Es tracta del clàssic nadalenc Els Pastorets, el qual es podrà veure el mateix dia en dues sessions: una a les 11 i l'altra a les 17 h. La recaptació voluntària es destinarà tota a La Marató de TV3.

Cal tenir en compte també que el 29 de novembre es va realitzar a l'Aula Polivalent del Centre Cívic El Roure una xerrada sobre les malalties minoritàries que va anar a càrrec de la doctora Joana Vicente.

Darrera actualització: 05.12.2019 | 21:20