Bicicletada popular a Begues amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat

Dimecres, 15 de setembre de 2021 a les 09:00

L'activitat, oberta a la participació de persones de totes les edats, tindrà lloc diumenge, 19 de setembre, a partir de les 12.30 h i consistirà a recórrer 4,5 quilòmetres de la xarxa pedalable local. Serà una de les activitats previstes al municipi per celebrar aquesta campanya de promoció de la mobilitat sostenible, segura i saludable.

Del 16 al 22 de setembre se celebrarà a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat, una campanya per promoure hàbits de mobilitat sostenible, segura i saludable i, de retruc, millorar la qualitat de l'aire i reduir la contaminació. I a Begues també s'hi faran actes relacionats amb la campanya.

Durant els dies de la Setmana Europea de la Mobilitat, a les xarxes socials de l'Ajuntament de Begues es difondran missatges amb recursos i consells sobre els beneficis de la mobilitat sostenible com els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o en vehicle elèctric.

A més, entre els centres escolars del municipi es distribuiran mapes de la xarxa pedalable local. I és que les bicicletes seran les protagonistes de la campanya a Begues. Així, del 16 al 19 de setembre es pot participar en una iniciativa per omplir el poble de bicicletes.

La iniciativa consistirà a fer-se una foto en bicicleta circulant per Begues i penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #BiciBegues. Qui hi participi obtindrà un obsequi a la carpa informativa de la Setmana que hi haurà diumenge, 19 de setembre, davant Cal Pere Vell (de 12 a 13.30 h).

Diumenge, bicicletada popular

Diumenge 19 de setembre se celebrarà a Begues l'acte central de la Setmana Europea de la Mobilitat. A banda de la carpa informativa sobre les possibilitats de mobilitat sostenible al municipi (i on també es distribuiran mapes de la xarxa pedalable i hi haurà un taller infantil de xapes), també s'organitzarà una bicicletada popular.

Aquest esdeveniment, de participació lliure i gratuïta, començarà a les 12.30 h des de Cal Pere Vell per recórrer 4,5 quilòmetres de la xarxa pedalable de Begues, tot començant des del passeig de l'Església i fins a l'avinguda Sitges (on coincidirà amb la trobada dels Amics dels Vehicles Clàssics) per finalitzar de nou al passeig de l'Església.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 00:30