Creix l'interès per descobrir Begues a través de la plataforma Natura Local

Divendres, 19 de d’agost de 2022 a les 09:00

El terme municipal de Begues és la cinquena zona de Catalunya amb més propostes de rutes i itineraris de la plataforma. L'any passat, l'interès pel municipi va augmentar tant en visites al web i a l'app de la plataforma, com en interaccions.

L'interès per les rutes i els itineraris de Begues cada cop atrauen més l'interès de les persones usuàries de Natura Local, una plataforma digital que ofereix itineraris autoguiats per fer a peu o en bicicleta arreu de Catalunya.

Actualment, a la plataforma es poden trobar una desena de les rutes que es poden fer a Begues, tot sent la cinquena zona de Catalunya amb més propostes de rutes a Natura Local, per darrere dels parcs naturals del Montgrí i de les capçaleres del Ter i del Freser, la Vall Fosca i Roses.

Segons les dades del 2021 aportades per la plataforma, totes les rutes de Begues van tenir un augment de les visites (tant al web com a l'app) respecte a l'any anterior. De fet, les interaccions van créixer un 5,56%, sent el lloc més visitat la fitxa del municipi.

Una altra dada que es desprèn de l'informe és l'augment dels visitants recurrents (13,64%), xifra indicadora de l'interès de les persones que entren a la plataforma en conèixer les propostes de Begues i, fins i tot, en repetir-ne alguna.

Finalment, cal remarcar que les visites sobre les diferents rutes de Begues a l'app de Natural Local van créixer un 5,13%, mentre que al web ho van fer un 5,92%. L'itinerari amb més interès va ser el de 'Entre barraques de vinya', seguida per la de les Fonts.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 18:47