Cal Viudo acull dissabte un 'happening' artístic per celebrar els 25 anys del CEB

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 09:00

'Happening II: Femer de formiguers' és el títol d'un esdeveniment on hi haurà diverses accions artístiques relacionades amb l'art i la natura, acompanyades d'intervencions musicals.

Els terrenys de Cal Viudo seran l'escenari dissabte al matí d'un nou happening organitzat per Land Art Associació de Catalunya (LAAC) i el Centre d'Estudis Beguetans (CEB). L'acte, que començarà a les 11 h, consistirà amb una sèrie d'accions artístiques relacionades sempre amb la natura.

Els happenings són unes activitats impulsades per LAAC des de fa més d'una dècada. Cinc d'ells han tingut lloc a Begues (sis, amb el de dissabte vinent). Són esdeveniments relacionats amb la inauguració d'intervencions d'art amb la natura, patrimoni arquitectònic reconstruït o paisatges artialitzats, entre altres.

Happening 2021 II: femer de formiguers és el títol de l'esdeveniment de dissabte, el qual també servirà per celebrar els 25 anys de vida del CEB i els 16 de col·laboració amb LAAC a través del programa Arquitectura-Paisatge-Art i amb el qual s'han reconstruït 42 barraques de vinya i s'han restaurat i artialitzat 30 paisatges.

La relació entre les dues entitats també ha permès realitzar 35 instal·lacions de land art, els cinc happenings organitzats a Begues i altres actuacions artístiques individuals.

En el happening de dissabte es portaran a terme dues intervencions de land art per valorar els paisatges tradicionals de Begues i també a presentar el programa Arquitectura-Paisatge-Art com a valor i eina de divulgació d'aquests espais, a més de diverses intervencions musicals.

Darrera actualització: 27.10.2021 | 10:40