Campanya de Muntanyes del Baix per la preservació de l'entorn natural

Divendres, 6 d'agost de 2021 a les 09:00

Begues i la resta de municipis que conformen aquest projecte, juntament amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, volen conscienciar la població del valor agrícola, ramader, forestal, paisatgístic i patrimonial d'una zona que abasta uns 120 quilòmetres quadrats.

Begues i la resta de municipis que formen part del projecte Muntanyes del Baix (juntament amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat) desenvolupen una campanya per promoure el bon ús i la preservació de l'espai natural que en conjunt sumen uns 120 quilòmetres quadrats.

La campanya consta d'una sèrie d'infografies temàtiques que tenen per objectiu informar a la ciutadania de les repercussions del comportament humà sobre la fauna, la flora, el patrimoni i els habitants de l'entorn natural i, per tant, de preservar aquest espai privilegiat.

Els valors de Muntanyes del Baix són agrícoles, ramaders i forestals, però també paisatgístics i patrimonials, els quals, a causa de diverses circumstàncies, poden estar subjectes a alteracions, de vegades, arran de l'activitat humana, que posen en risc el seu actual estat de situació.

L'objectiu de Muntanyes del Baix és esdevenir un espai natural productiu però també conegut i reconegut entre la població de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, on la coexistència entre ambdós interessos, ludicocultural i espai natural i d'activitat agroforestal, siguin compatibles.

Darrera actualització: 02.08.2021 | 11:17