Campanya informativa sobre la recollida selectiva de residus al sector de la restauració

Dilluns, 12 de juliol de 2021 a les 09:00

Els establiments de l'hostaleria i la restauració de Begues rebran la visita d'uns informadors que els oferiran les millors solucions per a una correcta separació dels residus.

A partir d'avui, 12 de juliol, els establiments de Begues del sector de l'hostaleria i la restauració rebran la visita de dues persones que els informaran sobre les millors formes de gestió dels residus que generen aquests negocis.

La visita forma part d'una campanya impulsada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb el suport de l'Ajuntament de Begues, amb l'objectiu de millorar la recollida selectiva dels residus per part dels comerços de l'hostaleria i la restauració.

I és, que segons dades de l'AMB, el 50% de tots els residus comercials que es generen provenen d'aquest sector. Així, les persones informadores oferiran solucions per a una bona separació de les fraccions o els horaris més adients per a treure els residus, entre altres aspectes.

La campanya informativa es realitza de forma simultània en el conjunt de municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Darrera actualització: 11.07.2021 | 22:35