Canal Jove Begues, el nou espai virtual per al jovent local

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 09:00

L'espai virtual funciona com un punt d'informació en línia, amb els recursos i la informació que el jovent de Begues pot necessitar.

El jovent de Begues ja pot accedir a Canal Jove Begues, un punt d'informació juvenil virtual on es poden trobar recursos i notícies relacionades amb feines, formació, salut, cultura, accés a l'habitatge, associacionisme i participació, esports o mobilitat internacional.

Canal Jove Begues també ofereix els horaris i la ubicació dels principals espais joves del municipi, com el Punt Jove o l'Skate Parc, entre altres, i presenta una informació completa sobre projectes com els plants locals de Joventut i de Prevenció de les Addiccions.

També hi ha espai per a altres recursos d'interès per als joves com el curs d'Agents de Salut de Begues o per al Carnet Jove Begues (CJB). De fet, des del nou web es pot gestionar una nova alta del CJB, consultar les ofertes relacionades o bé saber quins establiments hi estan adherits.

Finalment, cal remarcar que el Canal Jove Begues és un espai obert a tot el jovent local, per la qual cosa s'hi poden fer suggeriments, comentaris, preguntes o proposar idees tant des del correu electrònic (begues.joventut@begues.cat) com directament des de whatsapp.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 12:33