Com mana la tradició, el cap de setmana Begues s'omplirà de caramelles

Dilluns, 25 de març de 2024 a les 09:00

Dissabte actuarà el Cor de Caramelles de Begues pels barris i masies del municipi, i diumenge ho farà pels carrers del centre. El mateix diumenge les Veus de Primavera cantaran al carrer Major i totes dues formacions actuaran el mateix dia davant l'església de Sant Cristòfol (13 h).

Una de les tradicions més nostrades per Setmana Santa és el recital de caramelles, el qual enguany no faltarà tampoc a la tradició i es podran escoltar pels carrers del poble tant dissabte 30 com diumenge 31, amb veus masculines i femenines.

Dissabte Sant, 30 de març, les veus masculines del Cor de Caramelles de Begues recitaran, a partir de les 15 h, cançons de primavera, coples satíriques i humoristes, entre altres estils, pels diversos barris i masies del poble, i acabaran cap a les 20 h amb una actuació a la plaça de l’Ajuntament.

L’endemà, 31 de març, Diumenge de Pasqua, la formació de veus masculines tornarà a actuar, aquest cop al matí (10 h) i pels carrers del centre de Begues. L’actuació acabarà cap a les 13 h davant l’església de Sant Cristòfol.

Igual que en els darrers dos anys, en aquesta actuació també participaran les Veus de Primavera, un grup de caramelles format íntegrament per dones que interpretaran cançons populars i tradicionals i que, prèviament, hauran cantat també al llarg del carrer Major (12.15 h)

Darrera actualització: 24.03.2024 | 22:30

Imatges