Comença el tractament per a evitar la proliferació de mosquits

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 09:00

El Sistema de Control de Mosquits del Consell Comarcal del Baix Llobregat ha iniciat aquesta setmana l'aplicació de larvicides als embornals de Begues.

El Servei de Control de Mosquits (SCM) del Consell Comarcal del Baix Llobregat ha començat aquesta setmana el tractament amb larvicides als embornals de Begues per evitar la proliferació d'aquests insectes a l'estiu.

Es tracta d'una intervenció que es realitza periòdicament amb la intenció d'actuar en les zones de cria dels mosquits, és a dir, en les larves, quan l'aplicació dels productes és més inofensiva pel medi ambient.

Des del SCM es realitza un control biològic mitjançant larvicides basats en bacteris, uns productes molt específics i que tenen una toxicitat molt baixa per a altres organismes.

A banda de les actuacions com la que aquests dies es realitza a Begues, l'SCM actua també en l'àmbit de l'educació i divulgació per tal que la població conegui els sistemes de control que es poden aplicar a les llars o les propietats rurals per tal d'evitar que els mosquits completin el seu cicle vital.

Darrera actualització: 11.05.2021 | 09:36