Convocada l'11a edició del Premi Literari Delta per a dones

Dilluns, 16 d'agost de 2021 a les 09:00

El certamen narratiu atorga 3.000 euros a l'obra que millor incorpori una visió feminista i estigui escrita amb llenguatge inclusiu. Les obres, que poden presentar-se tant en català com en castellà, s'han d'enviar abans del 24 de setembre.

L'Ajuntament de Begues, juntament amb 15 consistoris més del Baix Llobregat i el Consell Comarcal, convoquen l'onzena edició del Premi Literari Delta, un certamen narratiu que té per objectiu visibilitzar i fer un reconeixement públic a la literatura elaborada per dones.

Les dones que hi vulguin participar poden enviar les seves obres al Registre General del Consell Comarcal del Baix Llobregat, a Sant Feliu de Llobregat, abans del 24 de setembre. El tema és lliure, però han d'estar escrites incorporant la perspectiva feminista i l'ús de llenguatge inclusiu.

El veredicte es farà públic el 30 de novembre en un acte públic que tindrà lloc a Sant Just Desvern. L'obra guanyadora, que podrà estar escrita tant en català com en castellà, s'emportarà un premi de 3.000 euros i l'edició de l'obra en paper i digital. L'obra finalista rebrà 1.000 euros i l'edició digital.

Molt més que un premi literari

El Premi Literari Delta va néixer el 2011 com un esforç de diversos ajuntaments de la comarca amb l'objectiu d'empoderar les dones escriptores, visibilitzar-les i oferir l'oportunitat a les noves creadores de donar a conèixer la seva obra.

A més, també es realitzen tallers d'escriptura per a dones a tots els municipis participants, espais d'expressió, de socialització, de creació i d'aprenentatge que les encoratgen a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l'escriptura.

Darrera actualització: 04.08.2021 | 10:21