Convocat el concurs de fotos per il·lustrar el calendari de Begues 2022

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 09:00

Les imatges candidates s'han d'enviar abans de la mitjanit del 31 d'octubre. Es poden remetre un màxim de quatre fotografies per persona participant.

L'Ajuntament de Begues ha obert una nova convocatòria per al concurs de fotografies que il·lustraran el calendari del municipi del 2022. Les imatges candidates s'han d'enviar abans de les 12 de la nit del 31 d'octubre. El veredicte del jurat es farà públic la primera quinzena de novembre a través del web municipal.

Les imatges candidates s'hauran de remetre en format digital al correu begues@begues.cat. Es podran enviar un màxim de quatre fotos per persona i amb unes característiques especificades a les bases del concurs. Les fotos hauran de tenir unes dimensions de 24x24 i estar en format jpeg. 

Les 13 millors fotografies apareixeran al calendari de Begues de l'any vinent. Les persones guanyadores seran reconegudes durant l'acte de presentació del calendari al Centre Cívic El Roure en una data i hora encara per determinar i sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

Darrera actualització: 01.10.2021 | 13:25