Convocat el concurs de fotos per il·lustrar el calendari de Begues 2024

Dimecres, 27 de setembre de 2023 a les 09:00

Cada persona participant pot enviar fins a quatre imatges de paisatges del municipi i ho haurà de fer abans de la mitjanit del 31 d'octubre. El veredicte es donarà a conèixer a principis de novembre al web i les xarxes socials municipals.

L’Ajuntament de Begues ja ha obert el període d’admissió de fotografies de paisatges del municipi (un màxim de quatre per persona) aspirants a ser publicades al calendari de Begues de l’any vinent. El període es tancarà la mitjanit del 31 d’octubre.

Les fotos s'hauran d'enviar en format jpg i amb mínima compressió al correu electrònic begues.comunicacio@begues.cat. Hauran de tenir una mida de 24x24. En el missatge també haurà de constar el títol de l'obra, el nom de la persona concursant, el DNI, l'adreça postal i un telèfon de contacte.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer entre el 8 i l'11 de novembre a través del web begues.cat i a les xarxes socials municipals (Facebook, Twitter i Instagram). Totes les imatges presentades es publicaran en una galeria al web municipal i s’exposaran al Centre Cívic El Roure.

Per a més informació, consulteu les bases del concurs de fotografia per a il·lustrar el calendari de Begues 2024.

Darrera actualització: 26.09.2023 | 11:38