Convocatòria de Ple Ordinari per a dilluns, 2 d'octubre

Dijous, 28 de setembre de 2023 a les 09:00

Dilluns, 2 d'octubre, l’Ajuntament de Begues celebrarà una sessió plenària ordinària. Serà a les 18.00 h a la Sala de Plens i es podrà seguir en directe pel servei de VideoActa.

Aquest dilluns, 2 d'octubre, s'ha convocat una sessió ordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament de Begues, a les 18.00 h. La sessió es farà a la Sala de Plens i es podrà seguir en directe pel servei de VideoActa.

L'ordre del dia de la sessió és el següent:

01. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior, de data 31 de juliol de 2023.

DICTÀMENS COMISSIÓ INFORMATIVA

02. Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació del municipi de Begues núm. 31, denominada Condicions d’edificació dels edificis d’interès en sòl no urbanitzable.

03. Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla Especial del catàleg de masies, cases rurals i altres edificacions en sòl no urbanitzable de Begues, en l’àmbit de Can Rigol.

04. Aprovació provisional de la modificació de les Ordenances Fiscals per a l’exercici 2024.

MOCIONS

05. Moció presentada pel grup municipal del Partido Popular contra la tramitació d'una llei d'amnistiia.

06. Moció presentada pel grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya Begues per acabar amb la discriminació de les dones a l’esport i amb la sexualització del cos de les esportistes.

07. Moció presentada pel grup municipal de Begues En Comú Podem per garantir els drets de l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu i el reconeixement dels drets del personal auxiliar d’educació especial.

08. Moció presentada pel grup municipal de Begues En Comú Podem per la declaració institucional de suport a tots els afectats i afectades pel terratrèmol al Marroc i de les inundacions a Líbia.

09. Moció presentada pel grup municipal de Begues En Comú Podem de rebuig a les actituds sexistes i masclistes en l’àmbit esportiu.

DONAR COMPTE

10. Donar compte de les resolucions d’Alcaldia a data 26 de setembre de 2023.

PRECS I PREGUNTES

Darrera actualització: 02.10.2023 | 13:41