Convocatòria de Ple Ordinari per a dimarts, 26 d'octubre

Divendres, 22 d'octubre de 2021 a les 09:00

La sessió, que tindrà lloc de forma presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Begues, començarà a les 19 h i es podrà seguir en directe també pel servei de VideoActa.

Dimarts, 26 d'octubre, l'Ajuntament de Begues celebrarà un Ple Ordinari, a les 19 h. La sessió tindrà lloc de forma presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Begues, amb aforament adaptat als requeriments tècnics de la sessió i la limitació d'una persona per cada 2,5 metres quadrats de superfície, així com l'ús obligatori de mascareta i la ventilació natural de la sala. Tanmateix, la sessió es podrà seguir en directe pel servei de VideoActa, com ja es venia fent abans de la pandèmia i durant els darrers mesos de sessions telemàtiques.

L'ordre del dia serà el següent:

1. Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària anterior de 5 d’octubre de 2021.

MOCIONS

2. Moció presentada pel grup municipal PSC-CP per a què la informació sobre els plens que es publica al Butlletí municipal inclogui referències als precs presentats i la seva autoria.

3. Moció presentada pel grup municipal PSC-CP per a la restauració i dignificació del monument situat al cementiri municipal que recorda a les víctimes de la Guerra Civil i per a la creació d’un espai de memòria democràtica a Begues.

DONAR COMPTE

4. Donar compte al Ple de l’estat d'execució del pressupost. Tercer Trimestre 2021.

5. Donar compte al Ple del Període Mig de Pagament i Morositat corresponent al Tercer Trimestre del 2021.

6. Donar compte de la resolució ferma i terminació del Recurs Contenciós Administratiu 404/2016-BR, interposat per TECHWELL S.A. contra l’Ajuntament de Begues.

7. Donar compte de les resolucions d’alcaldia a data 20 d’octubre de 2021.

PRECS I PREGUNTES

8. Precs i preguntes pendents de la sessió plenària de 5 d’octubre de 2021, que van quedar ajornats d’acord amb l’article 87 del ROF.

9. Precs i preguntes.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 22:43