Convocatòria de Ple Ordinari per a dimarts, 28 de juny

Dijous, 23 de de juny de 2022 a les 09:00

La sessió, que tindrà lloc de forma presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Begues, començarà a les 20 h i es podrà seguir en directe també pel servei de VideoActa.

Dimarts, 28 de juny, l'Ajuntament de Begues celebrarà un Ple Ordinari, a les 20 h, a la Sala de Plens. La sessió es podrà seguir en directe pel servei de VideoActa.

L'ordre del dia serà el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior, de data 31 de maig de 2022.

DICTÀMENS COMISSIÓ INFORMATIVA

2. Aprovació del Pla de Mesures Antifrau de l'Ajuntament de Begues.

3. Modificació del pressupost 2022 per canvi en la denominació de l’aplicació pressupostària 31 3110 48000 05.

4. Aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança Municipal de Circulació per a la regulació de l’ús dels carregadors dels vehicles elèctrics.

MOCIONS

5. Moció presentada pel Grup Municipal CUP Begues – AMUNT en relació a la campanya de la iniciativa legislativa popular per a la regularització extraordinària de persones migrants a l’Estat espanyol impulsada per la plataforma “Esenciales”.

6. Moció presentada pel Grup Municipal JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura per l’aprovació del manifest de l’Acord Social per l’Amnistia i l’Autodeterminació.

7. Moció presentada pel Grup Municipal JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura per a la defensa i adequació de la normativa que regula les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF).

8. Moció presentada pel Grup Municipal JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura en defensa dels Jutjats de Pau.

9. Moció presentada pel Grup Municipal Ciutadans per instar a la creació d’una deducció autonòmica en l’Impost de la Renda de les Persones Físiques, per a subjectes passius amb discapacitat. D’edat igual o superior a 65 anys, que necessitin ajuda de terceres persones.

DONAR COMPTE

10. Donar compte del canvi de nom del Grup Municipal “Begues en Comú” a “Begues en Comú Podem”.

11. Donar compte de les resolucions d’Alcaldia a data 21 de juny de 2022.

PRECS I PREGUNTES

Darrera actualització: 22.06.2022 | 16:13