Convocatòria de Ple Ordinari per a dimarts, 29 de març

Divendres, 25 de de març de 2022 a les 09:00

La sessió, que tindrà lloc de forma presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Begues, començarà a les 19 h i es podrà seguir en directe també pel servei de VideoActa.

Dimarts, 29 de març, l'Ajuntament de Begues celebrarà un Ple Ordinari, a les 19 h, a la Sala de Plens. La sessió es podrà seguir en directe pel servei de VideoActa.

L'ordre del dia serà el següent:

1. Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària anterior de 22 de febrer de 2022 i la sessió extraordinària anterior d'11 de març de 2022.

DICTÀMENS COMISSIÓ INFORMATIVA

2. Aprovació de l'increment de retribucions per a l'any 2022 previst a la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat.

3. Resolució de l'expedient sancionador per la instal·lació d’una pèrgola il·legalitzable.

MOCIONS

4. Moció presentada pel grup municipal JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura de suport al poble d’Ucraïna, per la fi immediata de les agressions militars de Rússia contra la població civil ucraïnesa i la condemna més enèrgica contra els responsables polítics i militars russos, i en especial, del seu president Vladímir Putin.

5. Moció presentada pel grup municipal JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura per derogar la Llei de Racionalització i Sostenibilitat d’Administració Local (LRSAL).

6. Moció presentada pel grup municipal JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura en defensa del cànon de residus a Catalunya.

7. Moció de la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí i de la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí, presentada pels grups municipals JxCAT i CUP, en suport al dret d'autodeterminació del poble sahrauí.

8. Moció presentada pel grup municipal JxCAT i la regidora no adscrita Marta Roig i Segura de suport als dictàmens del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat.

DONAR COMPTE

9. Donar compte de l’adhesió de l’Ajuntament de Begues als acords de la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS) i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per la commemoracio del 27 de febrer, dia de proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica.

10. Donar compte de l’adhesió de l’Ajuntament de Begues a la declaració del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau sobre el conflicte a Ucraïna.

11. Donar compte de les resolucions d’Alcaldia a data 23 de març de 2022.

PRECS I PREGUNTES

Darrera actualització: 24.03.2022 | 16:43