Curs de monitors de lleure de la Fundació Pere Tarrés a Begues

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 09:00

En acabar la formació, la part teòrica de la qual es desenvoluparà telemàticament els caps de setmana entre el 20 de setembre i el 22 d'octubre, hi haurà la possibilitat de realitzar les pràctiques a l'Esplai Uraka.

L'Ajuntament de Begues organitza amb la Fundació Pere Tarrés i en col·laboració amb l'Esplai Uraka un curs de monitors i monitores de lleure infantil i juvenil que impartirà aquesta darrera entitat entre el 20 de setembre i el 22 d'octubre de forma totalment telemàtica.

El curs, adreçat a joves majors de 18 anys, tindrà lloc els dissabtes i diumenges entre les 10 i les 12.30 h. En acabar la formació hi haurà la possibilitat de realitzar les pràctiques a l'Esplai Uraka. I és que aquesta titulació és imprescindible per treballar a casals d'estiu, campaments i menjadors escolars.

Les persones de Begues que hi estiguin interessades i vulguin més informació sobre el curs han d'enviar un correu a begues.joventut@begues.cat. Les inscripcions s'han de formalitzar abans del 15 de setembre, per correu electrònic al Punt Jove o a través d'aquest enllaç. Les persones empadronades a Begues tindran un descompte en el preu del curs.

Darrera actualització: 08.09.2021 | 21:12