Decretada la suspensió d'activitats del calendari festiu de Begues fins al setembre

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 16:00

Davant de la situació excepcional que ha generat la covid-19, en exercici de la corresponsabilitat que li pertoca i en defensa de la salut pública i seguretat de les persones, l’Ajuntament de Begues ha decretat la suspensió de les activitats del cicle festiu local fins al mes de setembre. Això inclou, entre d'altres, Sant Joan i la Festa Major d'Estiu. 

Davant de la situació excepcional que ha generat la covid-19 no es pot garantir la celebració, en condicions de normalitat, de les pròximes festivitats de Sant Joan i de Festa Major de Begues, entre d’altres, tant si s’organitzen des de l’Ajuntament com des de les entitats locals, raó per la qual l'Ajuntament de Begues ha procedit a la seva suspensió formal, en exercici de la corresponsabilitat que li pertoca a l’Ajuntament de Begues i en defensa de la salut pública i seguretat de les persones. Aquesta suspensió afecta, per tant, les activitats habituals en el marc tradicional de les festes del municipi durant els mesos de maig, juny, juliol i agost.

Tot i aquesta decisió, pel que fa a la Festa Major, l'Ajuntament plantejarà l’elaboració d’una “programació testimonial” d’accions sense actes col.lectius de tipus presencial, sota el títol  "Una Festa Major diferent. Begues 2020".

Les partides pressupostàries municipals previstes inicialment per a aquestes activitats suspeses es destinaran a sufragar una petita part del gran impacte econòmic generat els darrers mesos per la crisi de la covid-19, els efectes del temporal Glòria i les esllavissades d'abril.

Darrera actualització: 14.05.2020 | 14:33