Demà comencen obres de millora de la via pública a Begues Parc

Dimecres, 14 de febrer de 2024 a les 09:00

Es duran a terme tasques d'asfaltatge en 1.200 metres quadrats dels carrers Segre, Besòs, Sil, Duero, Ebre, Ter, Tajo, Sotstinent Aguilar Cordero i a l'avinguda Sadurní per arranjar zones malmeses. L'actuació s'emmarca en el programa anual de manteniment de la via pública, que al llarg de l'any es duu a terme en diferents barris del poble.

Demà dijous, 15 de febrer, començaran uns treballs de reparació del ferm en diversos carrers de Begues Parc. S'intervindrà en uns 1.200 metres quadrats de superfície, reparant clots, anivellant ferm o reparant zones deformades per les arrels dels arbres.

Les actuacions, que s'allargaran entre dos i tres dies, es faran als carrers Segre, Besòs, Sil, Duero, Ebre, Ter, Tajo, Sotstinent Aguilar Cordero i a l'avinguda Sadurní. En aquestes zones es preveuen afectacions puntuals tant a l'aparcament com a la circulació mentre durin els treballs, que estaran convenientment senyalitzats.

També es veurà modificat el recorregut del bus 902. En aquest sentit, demà dijous els autobusos no circularan pel tram de l'avinguda Sadurní que connecta amb el carrer Tajo, entre les 8 i les 20 h, aproximadament. El bus es desviarà pel carrer Ebre, tal com es pot veure en el plànol adjunt (cliqueu sobre la imatge per fer-la més gran).

Aquestes intervencions, que compten amb una inversió de 81.000 euros, formen part del programa municipal de millora de l'espai públic de Begues, amb actuacions que es duen a terme al llarg de l'any en diferents barris del poble.

Darrera actualització: 13.02.2024 | 23:14